Hur fisken smakade...?


Och svaret ar fantastiskt. Kieth tillagade fisken medans vi kokade potatis och fixade romsas utan rom. De bot vi ut mot tomat. En budgetversion. De blev den basta maltiden i Australien. Han kunde sin fisk. Fiskarna var forresten Barramundi och Snapper. Barramundi de lite dyrare var godast.
Sen under natten hade han funderat pa vad vi inte hade atit an i OZ, sa pa morgonen sa han till macke och emil att han hade blivit stolt over att fa laga mat till oss och ville laga en gang till. Sa vi betalade for ingredienser och sa overaskade han med Kanguru Burgare. 200 gram blev de var och vi var super nojda. Vi har en personlig kock har nu. Han star i koket hela dagarna. Och idag fick vi smaka av hans blackfisk gryta som han gjort. Vilket sjalklart var fa-bu-lous. Tyvarr drar han nu pa tisdag sa han har sagt att han tyvarr inte kan hjalpa oss sa mycket mer. Vilket iofs ar tur for var budget. Men vi kommer sakna han.

De som hant mer ar att vi var ut igar. Men vi skulle hem till Arsenal matchen sa vi drog hem vid 2 tiden. Selge och jag tog en Kvalsspromenad pa stranden. Dar hittade vi en ny Brada. De enda som saknades var fenor och sele. Men for 50 dollar sa har man de. Den har bradan hade inte nagra ovriga fel heller har dom som kikar pa den sagt.
     Vi traffade aven en uteliggare pa vagen hem. Vi gav honom 1 dollar sa drog han av 3 latar och satt och snacka med oss. De lat hyffsat. Han sa att vi hade tur for vi hade traffat honom i hans basta spelar humar. Dvs efter massa vin och 5 jointar. Han var trevlig, de ar de viktigaste.

Selge hittade 200 dollar pa backen i forrgar. Vi har bara vantat pa att natt sant ska handa. De tog lite for lang tid. Undrar om hans tur haller pa att forsvinna.

Emil drar pa Onsdag. Vilket ar sjukt trakigt. Vi ska ha hejdafest imron, Pa St. patricks day. De ar irlandarnas dag. De kommer rinna ol pa gatorna.





"Vad vill durå? Ser du inte att jag vill vara ensam?"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0